Αρχική » Ταξίδι επιβράβευσης των διακριθέντων της διεύθυνσης Δ. Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής
Τα νέα της Εβδομάδας

Ταξίδι επιβράβευσης των διακριθέντων της διεύθυνσης Δ. Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Εκεί που ξεκίνησαν όλα, στη γενέτειρα του επικεφαλής του Ασφαλιστικού Γραφείου Πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου, πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιτυχόντων συνεργατών του ομώνυμου Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου δίνοντας την ευκαιρία σε συναδέλφους από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας να συναντηθούν και να γνωριστούν.

Η εκδρομή ξεκίνησε με την συνάντηση όλων των συνεργατών στη Λίμνη Πλαστήρα, όπου ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα στης περιοχής με εκλεκτά τοπικά εδέσματα. H δεύτερη μέρα περιελάβανε εκδρομή στα μαγευτικά Μετέωρα, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Οι εκδρομείς επισκέφθηκαν την (εύκολης πρόσβασης) μονή του Αγίου Στεφάνου & Χαραλάμπους και μετά οι πιο «γενναίοι» κατευθύνθηκαν στο μεγάλο μετέωρο με τα 300 σκαλοπάτια. Το βράδυ όλοι μαζί διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο των Τρικάλων. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Τσιτσάνη και στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό Τρικάλων, που βρίσκεται στο χώρο των πρώην φυλακών.

Την αποστολή τίμησε ο διευθυντής Αποζημιώσεων Ατομικών και Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής κ. Γιώργος Νικολόπουλος, ο οποίος διαπίστωσε πως παρότι υπήρχαν άνθρωποι από τόσες διαφορετικές πόλεις, υπήρχε πάρα πολύ καλό κλίμα. Για την επιτυχή ολοκλήρωση του ταξιδιού ιδιαίτερη ήταν η βοήθεια του επικεφαλής των γραφείων Καρδίτσας και Τρικάλων κ. Γιώργου Ροκαδάκη, όπως και της γραμματέως Τρικάλων Στέλλας Πιτιντζόγια.