Αρχική » Εσπερίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την αναγκαιότητα του Συστημικού Management
Οικονομία και κοινωνία

Εσπερίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την αναγκαιότητα του Συστημικού Management

Στις 24 Μαΐου το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Αναγκαίο Συστημικό Management για αποτελεσματική επιχειρηματικότητα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Επιμελητηρίου Σερρών.

Βασικός στόχος της εσπερίδας είναι η ανάδειξη της Συστημικής Σκέψης και των μεθοδολογιών εφαρμογής της στον επιχειρηματικό χώρο, ως αναγκαίες πλέον προσεγγίσεις για τη βελτίωση της οργάνωσης και της λειτουργικότητας των επιχειρήσεων. Στις νέες συνθήκες και προκλήσεις της αγοράς η Συστημική Σκέψη αποτελεί νομοτελειακά το δρόμο για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας.

Έγκριτα στελέχη και επαγγελµατίες ευρέως εµβέλειας θα παρουσιάσουν τεχνικές και µεθοδολογίες για την αποτελεσµατική διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία των παθογενειών στο επαγγελµατικό περιβάλλον και για τη διασφάλιση της ποιότητας στις διεργασίες των επιχειρήσεων, µε σκοπό την ικανοποίηση των υψηλών προσδοκώµενων απαιτήσεων των ενδιαφεροµένων µερών τους.

Την παροχή της εξειδικευµένης τεχνογνωσίας έχει διασφαλίσει η Ελληνική Εταιρία Συστηµικών Μελετών µέσω του πρωτοποριακού Executive Mastering Προγράµµατος Σπουδών «Certified Systemic Analyst Professional (CSAP)», csap.gr , το οποίο επιµελείται στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστηµίου Πειραιά.

Παρέχεται και η δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση. Για τη συµµετοχή σας, χωρίς κόστος, κάνετε υποχρεωτική εγγραφή στο LINK:

https://hellenicsocietyforsystemicstudieshsss.my.webex.com/weblink/register/r

3e1662b6829f6e1ed1ff4415c823b601