Αρχική » Ευρώπη Ασφαλιστική: Drive Your Way to Victory!
Τα νέα της Εβδομάδας

Ευρώπη Ασφαλιστική: Drive Your Way to Victory!

Η Ευρώπη Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της να κάνουν για πάντα δικό τους το καταπληκτικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο μάρκας BMW iX1 eDrive20.

Οι Συνεργάτες της Ευρώπη Ασφαλιστική έχουν την ευκαιρία μέσω του «Exclusive Bonus 2024» του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων να αποκτήσουν ένα από τα παρακάτω πανέμορφα αυτοκίνητα, ανάλογα με την κατηγορία επίτευξης στόχου παραγωγής:

1η Κατηγορία ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa Hybrid Auto με τεχνολογία 48V Hybrid

2η Κατηγορία ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Mokka Hybrid Auto Elegance (facelift)

3η Κατηγορία ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μάρκας BMW iX1 eDrive20

Στον νέο διαγωνισμό συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων και των νέων συνεργατών, οι οποίοι έχουν συνάψει σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία. Όσοι συνεργάτες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού επιτύχουν το στόχο παραγωγής τότε θα αποκτήσουν το αντίστοιχο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Ο πρόεδρος και CEO της Ευρώπη Ασφαλιστική, μιας αμιγώς ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, δήλωσε για τo «Exclusive Bonus 2024» του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων της εταιρίας:

«Με την ευελιξία και το άριστο service προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, επιβεβαιώνεται ότι η Ευρώπη Ασφαλιστική είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρία, που αναπτύσσεται σύγχρονα και αποτελεσματικά σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της, δημιουργώντας σημαντικά εχέγγυα για την περαιτέρω ισχυρή ανάπτυξή της στο άμεσο μέλλον. Με τα καταξιωμένα στελέχη μας, που χαρακτηρίζονται από υψηλού επιπέδου κατάρτιση και τεχνογνωσία η Ευρώπη Ασφαλιστική διακρίνεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες της με:

  • Έμπειρους Underwriters, που είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε αίτημα, δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις.
  • Άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα προσφορών με χρήση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων για την εύκολη και γρήγορη υποβολή των αιτημάτων.
  • Άμεση Καταβολή των Αποζημιώσεων ανεξαρτήτως ύψους ζημιάς.
  • Εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη.
  • Αδιάλειπτη και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.