Αρχική » Συνάντηση ανώτατων εκπροσώπων των ασφαλιστικών εταιριών Syndea, ΑΕΜΑ Group και Macif, στο Παρίσι
Τα νέα της Εβδομάδας

Συνάντηση ανώτατων εκπροσώπων των ασφαλιστικών εταιριών Syndea, ΑΕΜΑ Group και Macif, στο Παρίσι

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου στο Παρίσι συνάντηση των διοικήσεων της Syndea και των εταιριών ΑΕΜΑ Group και Macif, μετόχων της ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ζωντανή απόδειξη των πολύ στενών σχέσεων των δύο πλευρών.

Τη Syndea εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Δημήτρης Ζορμπάς και ο διευθυντής Αποζημιώσεων Οχημάτων κ. Αθανάσιος Κοπίδης.

Το ΑΕΜΑ Group και τη MACIF εκπροσώπησαν οι Pascal Michard, πρόεδρος AEMA Group, Jean Louis Grosse – Delasalle, πρόεδρος της Macif και αντιπρόεδρος του AEMA Group, Luca Haidari, επικεφαλής Στρατηγικής του AEMA Group, Claire Ranchon, επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων AEMA Group και Remi Cerdan, διευθυντής AEMA Group.

Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τη στρατηγική της Syndea και το όραμά της για τη νέα εποχή, στην οποία εισέρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, με νέες ιδέες και σύγχρονο εταιρικό προφίλ, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αρχές και τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν από την ίδρυσή της.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών στις προοπτικές των ασφαλιστικών εταιριών της κοινωνικής οικονομίας, καθώς και στα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι, οι συνεργάτες και το προσωπικό τους.

Αναλυτική ανταλλαγή απόψεων έγινε και για τις εξελίξεις στην ελληνική και ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και δηλώθηκε η ετοιμότητά τους να αξιοποιήσουν περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης.

«Η συνάντησή μας με τη διοίκηση του AEMA Group και της Macif αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους ανθρώπους της Syndea και μία έκφραση της εμπιστοσύνης ενός εκ των σημαντικότερων μετόχων μας στις αναπτυξιακές προοπτικές της εταιρίας μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Syndea, κ. Αλέξανδρος Κοντός.

«Πάντοτε η επαφή της Διοίκησης της Syndea με τόσο σημαντικούς παράγοντες της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς και μετόχους μας είναι χρήσιμη και αποδοτική για την εταιρία μας και για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων μας» πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Syndea, κ. Δημήτρης Ζορμπάς.