Αρχική » Η HDI Digital Solutions στηρίζει τον παγκόσμιο ψηφιακό μετασχηματισμό
Tι γίνεται στον κόσμο

Η HDI Digital Solutions στηρίζει τον παγκόσμιο ψηφιακό μετασχηματισμό

Η Digital Solutions της HDI Global συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της τεχνολογίας, όπως η Gravis Robotics και η Embotech, παρέχοντάς τους ασφαλιστική υποστήριξη και συμβάλλοντας έτσι στην επιτάχυνση του παγκόσμιου ψηφιακού μετασχηματισμού.

Από τη δημιουργία αυτοματοποιημένων μηχανημάτων με απομακρυσμένο χειρισμό στον κατασκευαστικό τομέα μέχρι τη μετατροπή των συμβατικών οχημάτων ώστε να υποστηρίζουν την αυτόνομη οδήγηση, οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες, εγείροντας σημαντικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις, οι οποίες καλούνται να διαμορφώσουν νέα μοντέλα λειτουργίας, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Η HDI Global, με εμπειρία 120 ετών στις βιομηχανικές ασφαλίσεις, προσαρμόζεται και αυτή στα νέα δεδομένα, ώστε να συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες της τη βέλτιστη ασφαλιστική υποστήριξη, απέναντι στους νεοεμφανιζόμενους κινδύνους που συνοδεύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Όπως εξηγεί η Meryem Seyyar, επικεφαλής της HDI Digital Solutions: «Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχουν ακόμη ασφαλιστικές λύσεις για αυτούς τους νέους κινδύνους και έτσι δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις για αυτούς τους ηγέτες της καινοτομίας. Θεωρούμε τους εαυτούς μας συνεργάτες των πελατών μας και από αυτή τη θέση τους στηρίζουμε από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης των εργασιών τους, ειδικά σε καιρούς όπως οι σημερινοί, που η αγορά μεταμορφώνεται με γοργούς ρυθμούς. Πιστεύουμε ότι ως ασφαλιστές έχουμε ευθύνη απέναντι στην κοινωνία. Η τεχνολογική εξέλιξη ενέχει πάντα κινδύνους και γι’ αυτό η HDI Global βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν αυτούς τους κινδύνους, συμβάλλοντας έτσι στο να κάνουν πραγματικότητα το όραμά τους για έναν καλύτερο κόσμο».