Αρχική » Μήνυμα πρόληψης από την Affidea και τον Στέλιο Μαλακόπουλο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
Οικονομία και κοινωνία

Μήνυμα πρόληψης από την Affidea και τον Στέλιο Μαλακόπουλο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος ΑμεΑ, Στέλιο Μαλακόπουλο, ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea δίνει φέτος το σημαντικό μήνυμα της πρόληψης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Συγκεκριμένα, με μια σειρά βίντεο που αναρτώνται από κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αθλητή και της @affideagreece, η Affidea στέλνει το μήνυμα του προσυμπτωματικού ελέγχου, αλλά και του καρδιολογικού check up, πριν από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Στα βίντεο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της χώρας μας σημειώνει μάλιστα πως «όταν πρόκειται για την υγεία και την αθλητική απόδοση, κάθε λεπτομέρεια μετράει! Ένα check up μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Η Affidea, ως Υποστηρικτής Υγείας, αναλαμβάνει επιπλέον να παρέχει στον αθλητή τις ιατρικές υπηρεσίες που θα χρειαστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο φροντίδας, προκειμένου να ανταποκριθεί στο έντονο προπονητικό του πρόγραμμα και τις διεθνείς διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Δείτε τα βίντεο εδώ.

Είναι γεγονός ότι πολλές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, εάν διαγνωστούν έγκαιρα. Οι τακτικές διαγνωστικές εξετάσεις συμβάλλουν στην ανίχνευση νοσημάτων που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, τον προσδιορισμό παραγόντων κινδύνου για χρόνιες ασθένειες, αλλά και την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του προληπτικού ελέγχου, στα διαγνωστικά κέντρα Affidea  προσφέρονται εξειδικευμένα προγράμματα εξετάσεων – check up για όλη την οικογένεια σε προνομιακές τιμές, τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν όλο το χρόνο χωρίς παραπεμπτικό ιατρού, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις διενεργούνται χωρίς ραντεβού.