Αρχική » Με ένα νέο υποκατάστημα στην Πορτογαλία συνεχίζει την παγκόσμια επέκτασή της η HDI Global SE
Tι γίνεται στον κόσμο

Με ένα νέο υποκατάστημα στην Πορτογαλία συνεχίζει την παγκόσμια επέκτασή της η HDI Global SE

Ενισχύει την παρουσία της στην Ιβηρική Χερσόνησο η HDI Global SE με τη δημιουργία ενός νέου υποκαταστήματος στη Λισαβώνα της Πορτογαλίας, το οποίο ήδη πήρε έγκριση από τις τοπικές εποπτικές αρχές.

Μέχρι τώρα η HDI Global SE δραστηριοποιούνταν στην πορτογαλική αγορά επί δύο δεκαετίες υπό καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών, οπότε το νέο υποκατάστημα -το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές του 2024- έρχεται ως φυσική συνέχεια των εργασιών της εταιρίας.

Η διοίκηση της εταιρίας αναζητά συνεργάτες με την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, προκειμένου να στελεχώσει το νέο υποκατάστημα, το οποίο θα εστιάσει στην παροχή tailor made καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Η HDI Global SE διαθέτει μία ευρύτατη γκάμα αξιόπιστων λύσεων για την κάλυψη ζημιών Περιουσίας, Διακοπής Εργασιών, Ατυχημάτων, Ενέργειας και Τεχνικών Έργων, Ναυτασφάλειες, Κυβερνοασφάλειες και Ειδικούς Κινδύνους.

Η HDI Global SE διαθέτει 120 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ασφάλισης μεσαίων και μεγάλων κινδύνων και εκπρόσωποι της διοίκησης εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι το νέο υποκατάστημα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην περιοχή για τον συγκεκριμένο τομέα.

Γενικός διευθυντής του νέου υποκαταστήματος αναλαμβάνει ο Nuno Antunes, σημερινός επικεφαλής στην Πελατειακή Στρατηγική για την Ιβηρική Χερσόνησο και Country Manager της Πορτογαλίας, με εμπειρία άνω των 20 χρόνων σε θέσεις ευθύνης στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ο Nuno Antunes δήλωσε: «Θα εστιάσουμε στην παροχή καινοτόμων λύσεων, ισχυρής κεφαλαιακής επάρκειας, σταθερότητας, τεχνικής εξειδίκευσης και αξιόπιστων υπηρεσιών τόσο στους πελάτες μας όσο και στους συνεργάτες μας. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας να λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο σε πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα ανά χώρα κανονιστικά πλαίσια. Μπορούμε να τους υποστηρίξουμε αξιόπιστα όπου κι αν δραστηριοποιούνται».

Από την πλευρά του ο David Hullin, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της HDI Global, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Με το νέο μας υποκατάστημα στη Λισαβώνα επιθυμούμε αφ’ ενός να υπογραμμίσουμε τους ισχυρούς δεσμούς μας με την Πορτογαλία, αλλά και ολόκληρη την Ιβηρική Χερσόνησο και αφ’ ετέρου να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας σε αυτή την περιοχή να έχουν προσωπική επαφή μαζί μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Nuno Antunes και την ομάδα του».