Αρχική » Συνεργασία της Corim Insurance Brokers με τη NOW Health International
Τα νέα της Εβδομάδας

Συνεργασία της Corim Insurance Brokers με τη NOW Health International

Περισσότεροι από 80 εκπρόσωποι ασφαλιστικών γραφείων παρακολούθησαν την παρουσίαση που διοργάνωσε η Corim Insurance Brokers Ltd, μέλος του Ομίλου Canellopoulos Adamantiadis Holdings, για τη NOW Health Insurance και τα προϊόντα της.

H NOW Health International είναι η πιο πρόσφατη συνεργασία της Corim και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη διανομή διεθνών ασφαλίσεων υγείας και περίθαλψης στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Όπως τόνισε η κα Μυρτώ Αδαμαντιάδη, διευθύντρια της εταιρίας Corim, τόσο η εξειδίκευση της NOW Health International στον κλάδο των διεθνών ασφαλίσεων υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης, όσο και η φερεγγυότητά της, αλλά και τα καινοτόμα, φιλικά προς τον ασφαλισμένο εργαλεία της, την έκαναν έναν ελκυστικό εταίρο για την ανάπτυξη του Κλάδου Υγείας σε μία εξαιρετικά κρίσιμη χρονική συγκυρία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2022, στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή της γενικής διευθύντριας και Business Developer Ευρώπης της NOW Health International, κυρίας Diana Sanchez.

Όπως υπογράμμισε στην εισαγωγική παρουσίασή της η κα Sanchez, τα νέα προϊόντα -ατομικά και ομαδικά- συμπληρώνουν αποτελεσματικά τις καλύψεις της κοινωνικής ασφάλισης και προσφέρουν αυξημένη προστασία κατά κύριο λόγο σε στελέχη επιχειρήσεων, σε ναυτιλιακές, εξαγωγικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, σε Έλληνες φοιτητές εξωτερικού, αλλά και ξένους που είναι εγκατεστημένοι ή εργάζονται στην Ελλάδα, καθώς και σε Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.