Αρχική » συνεχίζεται (και ενισχύεται) η βασιλεία του Βασιλάτου…
ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

συνεχίζεται (και ενισχύεται) η βασιλεία του Βασιλάτου…

 

Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται και πιο γοητευτικός… η αλήθεια να λέγεται…

 

Ενισχύονται οι αρμοδιότητες του Γιάννη Βασιλάτου στην Eurolife FFH, καθώς ανέλαβε καθήκοντα ως Chief Operations & Technology Officer και πλέον θα ηγείται ενός νέου οργανωτικού σχήματος, που περιλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Digital Transformation & Growth και τη Γενική Διεύθυνση Εργασιών & Εξυπηρέτησης.

Το νέο σχήμα, κάτω από κοινό όραμα και στρατηγική, συνδυάζει τις εργασίες και τις πρακτικές των δύο Διευθύνσεων, με σκοπό να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε άνθρωπο που εμπιστεύεται την εταιρία. «Στη Eurolife FFH δίνουμε αξία στη σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και στόχος μας είναι να συνδυάζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, ώστε να τους προσφέρουμε περισσότερα», δηλώνει ο Γιάννης Βασιλάτος. «Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η εταιρία, αναθέτοντάς μου έναν τόσο σημαντικό ρόλο, είναι κάτι που με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος της νέας ενοποιημένης διεύθυνσης είναι να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τις υποδομές μας, παραμένοντας ταυτόχρονα στο πλευρό των πελατών μας και προσφέροντάς τους εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου».

Παράλληλα ο Γιάννης εξελέγη και πάλι πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.), μετά την ψηφιακή Γενική Συνέλευση και των εκλογών της 10ης Φεβρουαρίου 2021 στις οποίες συμμετείχαν περισσότερα από 100 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.

Ακμαία και η δραστηριότητα του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., παρά τους περιορισμούς που προέκυψαν λόγω της πανδημίας, κυρίως λόγω της σημαντικής συμβολή των μελών των επιτροπών, των συνεργατών και των χορηγών, οι οποίοι συνέχισαν να υποστηρίζουν το έργο του και ειδικά τις κοινωνικής αξίας δράσεις του συνδέσμου:

• Ενίσχυση του έργου της ΜΚΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ, με την προσφορά του ποσού των €5.000 για τη στήριξη των πωλητών του περιοδικού «Σχεδία», οι οποίοι δεν μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους όσο διαρκούν τα μέτρα περιορισμού μετακινήσεων, έχουν στερηθεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος που είχαν, αλλά και τη διέξοδο κοινωνικής ένταξης.

• Συνεργασία με την «Οργάνωση Γη» και το «Μπορούμε», με τη βοήθεια των οποίων προετοιμάστηκαν, μαγειρεύτηκαν, συσκευάστηκαν και παραδόθηκαν 275 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας. Παράλληλα, παραδόθηκαν συσκευασμένα υλικά για την προετοιμασία 1.750 μερίδων σε φιλανθρωπικούς φορείς.

• Ενίσχυση του «Μπορούμε» με το ποσό €1.000

Το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2021 – 2022, στην παρένθεση η σειρά εκλογής, διαμορφώθηκε ως εξής:

Πιο συγκεκριμένα, εξελέγησαν κατά σειρά πλειοψηφίας οι εξής:

Πρόεδρος ο Γιάννης Βασιλάτος (1ος), Αντιπρόεδρος ο Ερρίκος Μοάτσος (3ος). Γεν. Γραμματέας ο Στάθης Τσαούσης (4ος), Ταμίας ο Λυκούργος Πέτροβας (5ος) και Μέλη οι Giuseppe Zorgno (2ος), Νότης Βαγιακάκος(6ος), Μανώλης Κούτης (7ος), Μιχάλης Τάτσης (8ος) και Κάρλο Σαΐας (9ος)

Παράλληλα, συγκροτήθηκαν και οι εξής Επιτροπές, οι οποίες θα στελεχωθούν με μέλη του συνδέσμου:

Βέλτιστων Πρακτικών, με επικεφαλής τους κ.κ. Π. Βαγιακάκο και Μ. Τάτση.

Εκδηλώσεων, με επικεφαλής τον κ. Λυκούργο Πέτροβα και τον κ. Giuseppe Zorgno.

Τεχνολογιών & Επικοινωνίας με επικεφαλής τον κ. Εμμανουήλ Κούτη και τον κ. Kάρλο Σαΐα.