Αρχική » Όμιλος ΝΝ: Ο Frank Eijsink νέος CEO Διεθνών Ασφαλιστικών Εργασιών
Tι γίνεται στον κόσμο

Όμιλος ΝΝ: Ο Frank Eijsink νέος CEO Διεθνών Ασφαλιστικών Εργασιών

Ο όμιλος NN ανακοίνωσε πως ο Frank Eijsink αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Διεθνών Ασφαλιστικών Εργασιών από το Σεπτέμβριο του 2023 και παράλληλα γίνεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου. Ο κ. Eijsink διαδέχεται τον Fabian Rupprecht, ο οποίος αποχώρησε στις 30 Ιουνίου, για να πάρει τη θέση του CEO του ελβετικού ασφαλιστικού ομίλου Helvetia. Από τη νέα του θέση ο κ. Eijsink θα έχει υπό την εποπτεία του τις διεθνείς ασφαλιστικές εργασίες του ομίλου ΝΝ στην Ευρώπη. Η ΝΝ Ιαπωνίας αναφέρεται στον Leon van Riet, CEO της Netherlands Life & Pensions και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου ΝΝ.

Ο Frank Eijsink είναι Ολλανδός, γεννημένος το 1973 και διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στον ασφαλιστικό και το χρηματοοικονομικό κλάδο. Εντάχθηκε στην ING το 2003 ως Principal Corporate Strategist και έκτοτε έχει αναλάβει ποικίλες θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων Head of Finance Strategy στην NN Insurance Europe, CEO της NN Hayat ve Emeklilik στην Τουρκία, CEO της ΝΝ Ζωής στην Ιαπωνία και από το Φεβρουάριο του 2022 CEO της ΝΝ Ζωής στο Βέλγιο. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει αποδείξει την ικανότητά του να εφαρμόζει τη στρατηγική του ομίλου με εξαιρετικά αποτελέσματα, όσον αφορά τόσο την ανάπτυξη εργασιών όσο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο David Knibbe, CEO του ομίλου ΝΝ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βρήκαμε έναν άξιο διάδοχο του Fabian μέσα από τους κόλπους της ΝΝ, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ικανά στελέχη διαθέτει η εταιρία. Τα προηγούμενα χρόνια ο Frank έχει συμβάλει καθοριστικά σε διάφορους τομείς του ομίλου. Συνδυάζει τη βαθιά γνώση της ασφάλισης με ηγετικές ικανότητες βασισμένες σε σημαντικές αξίες, διεθνή εμπειρία και εστίαση στην ψηφιοποίηση και έτσι είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη της ΝΝ Insurance Europe».