Αρχική » Αποχωρεί από τον όμιλο ΝΝ ο Fabian Rupprecht
Tι γίνεται στον κόσμο

Αποχωρεί από τον όμιλο ΝΝ ο Fabian Rupprecht

Ο όμιλος ΝΝ ανακοίνωσε ότι στις 30 Ιουνίου αποχωρεί ο Fabian Rupprecht, ο οποίος σήμερα είναι CEO των Διεθνών ασφαλιστικών εργασιών του ομίλου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Rupprecht θα αναλάβει καθήκοντα ως CEO του ελβετικού ασφαλιστικού ομίλου Helvetia από την 1 Οκτωβρίου 2023. Ο διάδοχός του στον όμιλο ΝΝ θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο Fabian Rupprecht εντάχθηκε στον όμιλο ΝΝ τον Αύγουστο του 2018 ως CEO Διεθνών ασφαλιστικών εργασιών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, με αρμοδιότητα την ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών του ομίλου στην Ευρώπη και την Ιαπωνία.

Σε δήλωσή του ο CEO του ομίλου ΝΝ, κ. David Knibbe, ανέφερε: «Ο Fabian συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρίας μας. Υπό την ηγεσία του αναπτύξαμε περαιτέρω τις ασφαλιστικές μας εργασίες και επιταχύναμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό, με αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση της παραγωγής μας και τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών μας διεθνώς. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Fabian για την αφοσίωσή του στην ΝΝ. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα νέα του καθήκοντα».

Από την πλευρά του ο κ. Fabian Rupprecht δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να αποτελώ μέλος του ομίλου ΝΝ και να συνεργάζομαι με τόσες πολλές παθιασμένες και αφοσιωμένες ομάδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου στον τομέα των Διεθνών ασφαλιστικών εργασιών για τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι στην ΝΝ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

 

φωτογραφία: www.nn-group.com