Αρχική » Η κοσμική ασφαλιστική Ύδρα…
ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Η κοσμική ασφαλιστική Ύδρα…

Η ετήσια συνάντηση της Ύδρας, εκτός από τις εργασίες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και βεβαίως εκτός από τα πολλά ραντεβού και τις ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές ζυμώσεις που συντελούνται κυρίως στα καφέ του γραφικού λιμανιού της ηρωικής νήσου, αποτελεί αδιαμφισβήτητα και το πλέον «κοσμικό» γεγονός της αγοράς μας, το πιο international, αν θέλετε και, νομίζω, το πιο μεγάλο σε διάρκεια…

Για μια ακόμη χρονιά, το διήμερο θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως Μαραθώνιος events, με την Aon να ανοίγει την αυλαία και τη Eurolife να πραγματοποιεί το πρώτο «after party» με guests τους wedding singers το ίδιο βράδυ. Την επόμενη ημέρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο Νίκος Μακρόπουλος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική), η σύζυγός του Katleen και η κόρη τους Lavinia -που από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της και δηλώνει ενθουσιασμένη με την ασφαλιστική εργασία- παρέθεσαν ένα exclusive lunch on board of Μ/Υ Lavimar, με προσκεκλημένους την αφρόκρεμα των ομιλητών του συνεδρίου (και όχι μόνον). Ακολούθησε αμέσως μετά το γλέντι της Howden με τις μαγικές φωνές και το τρελό κέφι που «προκάλεσαν» η Ευρυδίκη με τον Μύρωνα Στρατή, παρουσία του προέδρου του Howden Broking Group Dominic Collins, αλλά και του CEO Europe Luigi Sturani, που τίμησαν την τοπική εταιρία και τον Δημήτρη Τσεσμετζόγλου για μια ακόμη χρονιά με την παρουσία και την υποστήριξή τους.

Τέλος, την Πέμπτη το βράδυ, πολλοί είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη διασκέδαση στο event της Carpenter Turner και της SRS στο θρυλικό Amalour.

Highlight της φετινής διήμερης συνάντησης, τα δύο cocktails του Δημήτρη Τσεσμετζόγλου στο Μ/Υ ΑLAYA: To Sunset Cocktail την Τετάρτη από τις 19:00 έως τις 20:30 και το CEO’s Cocktail την Πέμπτη από τις 19:30 έως τις 21:00. Αυτά και περισσότερα για τα parties της Ύδρας, στις σελίδες του ΔΠΚΤ στο τεύχος που κυκλοφορεί σύντομα.

Μαρίνα Δρακάτου

Το lunch του Νίκου Μακρόπουλου

 

Το πάρτυ της Eurolife

 

Το πάρτυ της Howden