Αρχική » Η Nienke Meijer νέο μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Achmea
Tι γίνεται στον κόσμο

Η Nienke Meijer νέο μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Achmea

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου η Achmea διόρισε τη Nienke Meijer ως μέλος του Εποπτικού της Συμβουλίου για την επόμενη τετραετία. Ο διορισμός εγκρίθηκε από την κεντρική ολλανδική τράπεζα. Η κα Meijer έρχεται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του κ. Lineke Sneller τον Απρίλιο.

Η Nienke Meijer είναι μεταξύ άλλων συνιδρύτρια και εταίρος της Stichting De Buitenboordmotor, μέλος των εποπτικών συμβουλίων τηςPostNL και της Deloitte και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Stichting De Volksrant. Έχει υπάρξει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Fontys Hogescholen και κατείχε διάφορες διοικητικές θέσεις στους εκδοτικούς οίκους Wegener και VNU. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία & Marketing στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Ο Jan van den Berg, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Achmea, δήλωσε: «Η Nienke Meijer έχει ευρεία εμπειρία σε διοικητικές θέσεις τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και διαθέτει μεγάλες ηγετικές και εποπτικές ικανότητες. Η εμπειρία της στον τομέα της ψηφιοποίησης και των πλατφορμών, των νέων μοντέλων εργασίας και των συνεργασιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όλα αυτά την κάνουν μία πολύτιμη προσθήκη για το Εποπτικό Συμβούλιο της Achmea».