Αρχική » Η Patricia Walsh εντάσσεται στην ηγετική ομάδα της AIG
Tι γίνεται στον κόσμο

Η Patricia Walsh εντάσσεται στην ηγετική ομάδα της AIG

Η Patricia Walsh αναλαμβάνει από την 1η Δεκεμβρίου καθήκοντα εκτελεστικής αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της AIG και επικεφαλής του Νομικού Τμήματος του ομίλου με ευθύνη για τους τομείς κανονιστικής συμμόρφωσης και νομικών υποθέσεων.

Ο κ. Peter Zaffino, πρόεδρος και CEO της AIG δήλωσε σχετικά: «Η Patricia είναι κορυφαία νομικός στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με σημαντική γνώση του ασφαλιστικού κλάδου, αλλά και των σημερινών χρηματοοικονομικών και εποπτικών συνθηκών. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Patricia, σε μία κρίσιμη στιγμή για την AIG, καθώς βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας φάσης του ταξιδιού μας προς την κορυφή. Στο παρελθόν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη στην ηγετική μας ομάδα, συμβάλλοντας θετικά στην πορεία της AIG».

Από την πλευρά της η κα Walsh δήλωσε: «Είναι τιμή μου να ενταχθώ στο δυναμικό της AIG, καθώς αυτή αποτελεί μία εταιρία-πρότυπο, με εντυπωσιακή ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου είχα το προνόμιο να βοηθήσω νέες εταιρίες να εξελιχθούν και καταξιωμένες εταιρίες να βρουν νέες ευκαιρίες, προκειμένου να αυξήσουν την επιχειρηματική τους αξία. Η διοικητική ομάδα της AIG, υπό την καθοδήγηση του Peter, διαθέτει το ισχυρό όραμα και την αφοσίωση που συνάντησα στις start ups, σε συνδυασμό με την πειθαρχία και την άψογη λειτουργία που διαθέτουν οι καταξιωμένες εταιρίες. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω στο ταξίδι της AIG».

Στη διάρκεια της μακράς επιτυχημένης σταδιοδρομίας της η Patricia Walsh έχει αναλάβει μεταξύ άλλων αντίστοιχες θέσεις ευθύνης στις εταιρίες Voya Financial, Cigna και MassMutual Life InC.