Αρχική » Σταύρος Κωνσταντάς: Έχουμε έναν κοσμοπολίτη νέο μέτοχο
ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Σταύρος Κωνσταντάς: Έχουμε έναν κοσμοπολίτη νέο μέτοχο

Σε μια ωραία βραδιά στον Πύργο Πετρέζα, με ολόγιομο πορτοκαλί φεγγάρι, η νέα διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, σύσσωμη, υποδέχτηκε, γνωρίστηκε, μίλησε και άκουσε με προσοχή το εταιρικό δίκτυο. Ιδιαίτερα προσηνής και φιλικός ήταν με όλους τους ανθρώπους των πωλήσεων ο Άλεξ Φωτακίδης, ο οποίος με ξεχωριστή υπομονή και ειλικρινές ενδιαφέρον συνομίλησε με πολλούς από τους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής.

«Νιώθω χαρά και συγκίνηση, που σήμερα βρίσκομαι εδώ, μαζί σας σε αυτή τη γιορτή, σε μια ιστορική συγκυρία για τα 131 χρόνια της Εθνικής Ασφαλιστικής», είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σταύρος Κωνσταντάς. Και συνέχισε: «Επιλέξαμε αυτόν το χώρο για να γιορτάσουμε έναν σπουδαίο επιχειρηματικό γάμο. Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, που αλλάζει εντελώς τη μέχρι σήμερα πορεία μας και θα πρέπει όλοι μαζί να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την αλλαγή. Έχουμε έναν κοσμοπολίτη νέο μέτοχο, τη CVC, που αποτελεί τον μεγαλύτερο επενδυτή στη χώρα μας και μοιραζόμαστε την ίδια επιθυμία για ανάπτυξη. Θα βάλουμε νέες, φρέσκιες ιδέες στο τραπέζι, πάντοτε με σεβασμό στο ιστορικό παρελθόν μας». Και κλείνοντας, ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής τόνισε: «Σας ακούμε! Στέλνουμε ερωτηματολόγια, γιατί θέλουμε να γνωρίζουμε τα θέλω και τις ανάγκες σας. Πήραμε ήδη απαντήσεις από 600 συνεργάτες μας του εταιρικού δικτύου και σας ευχαριστούμε για αυτό. Γνωρίζουμε ότι είστε περήφανοι για το ρόλο και τη θέση της Εθνικής στην ιστορία της χώρας μας και στις καρδιές των Ελλήνων, αλλά και για τα εξαιρετικά οικονομικά της αποτελέσματα, που ενισχύουν περαιτέρω την αξιοπιστία της. Γνωρίζουμε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη ευελιξία, καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση και πιο ανταγωνιστικά προϊόντα, για να κάνετε ακόμη καλύτερα τη δουλειά σας και σας υπόσχομαι ότι θα τα έχετε. Είναι η πρώτη φορά που σας απευθύνομαι ελεύθερα μετά από 6 χρόνια. Μετά από 6 χρόνια είναι η πρώτη φορά που δεν είμαστε εταιρία υπό πώληση, είναι η πρώτη φορά που μπορώ να δεσμευτώ ότι η Εθνική θα γίνει η 1η εταιρία της αγοράς για τους πελάτες, του συνεργάτες και το προσωπικό της. Η παρούσα συγκυρία αποτελεί τ η χρυσή ευκαιρία για την ιστορία της Εθνικής Ασφαλιστικής».

Σε φιλικό τόνο ήταν και ο χαιρετισμός του Πολωνού προέδρου του ΔΣ Andrzej Piotr Klesyk, ο οποίος επιχείρησε να ξεκινήσει με «Καλώς ήρθατε» στα ελληνικά την επικοινωνία του με τους συνεργάτες της εταιρίας: «Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή και προνόμιο το να βρίσκομαι μαζί σας. Είμαι κι εγώ, όπως ο Σταύρος, ιδιαιτέρως φιλόδοξος άνθρωπος και σήμερα, όπως λέει μία κινέζικη ρήση, “μπορώ να πιάσω τ’ αστέρια, γιατί στέκομαι στους ώμους των γιγάντων”. Κι επειδή η CVC είναι αυτός ο γίγαντας, έχουμε υποχρέωση να είμαστε η καλύτερη εταιρία της Ελλάδας, να είμαστε μακράν οι πρώτοι σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, για όλα όσα κάνατε, αλλά κυρίως για όλα όσα θα κάνετε και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί σας για να εξυπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα τους πελάτες μας».

Το συμβολικό δώρο της εταιρίας, ένα εικαστικό της Πένης Μανάβη, τυπωμένο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, περιείχε και το μήνυμα του Αλέξανδρου Φωτακίδη:

«Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Εθνική Ασφαλιστική στην οικογένεια του CVC!

H ιστορία της εταιρίας έχει αποδείξει τις υψηλές αξίες των ανθρώπων της και, ως νέος μέτοχος, έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθ΄θνης που αναλαμβάνουμε για μία δημιουργική συνέχεια. Θα κτίσουμε μαζί μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, που θα μας κάνει όλους περήφανους για την προσφορά και αναγνώριση της εταιρίας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και κοινωνία. Διαλέξαμε για την πρώτη μας “επαφή” ένα έργο με απεικόνιση πεταλούδας, συμβόλου ελπίδας και ευχόμαστε η πορεία μας να χαρακτηρίζεται από τη δύναμή της!»